Compatibele versies
Salade de boulgour, poivrons, abricots secs et amandes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de boulgour
- du sel
- du poivre moulu
- 300 g d'eau chaude
- ½ bouquet de persil frais
- 70 g d'huile d'olive
- 2 c. à soupe de vinaigre de cidre
- 400 g d'eau
- 3 poivrons (rouge, jaune, vert), en lanières
- 50 g d'amandes émondées, grossièrement hachées
- 8 abricots secs dénoyautés, en petits dés
- 3 poignées de roquette
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2489 kJ / 595 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 26 g
Alternatieve recepten
Salade de boulgour aux fèves et amandes
45min
Salade d'épeautre à la grecque
30min
Salade de quinoa et haricots verts
30min
Salade de poulet, boulgour et clémentines
40 min
Salade de petits légumes au chèvre
35min
Salade grecque
30min
Salade de riz aux petits pois et saumon mi-cuit
30min
Salade de lentilles au poulet et raisin, sauce aigre-douce
35min
Salade tiède de lentilles, céleri, carotte et œuf
45min
Salade de penne à l'italienne
35min
Salade de quinoa, tomates, pois chiches et mozza
25min
Salade de saumon aux légumes, quinoa et feta
50 min.