Compatibele versies
Buddha bowl d'automne au riz semi-complet et au tofu
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de chou rouge
- 1 oignon rouge, coupé en quatre
- 5 brins de persil frais, effeuillés
- 100 g de crème de soja, ou de riz
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 10 g de vinaigre de cidre
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de riz basmati (semi-complet)
- 800 g d'eau
-
400
g de blettes, blancs et verts séparés
of 400 g de pak-choï, coupé en quatre dans la longueur - 200 g de patate douce, en petits dés de 1 cm
- 200 g de tofu ferme, nature, en dés
- 100 g de champignons de Paris frais, bruns, en lamelles
- 2 c. à soupe de graines de sésame, grillées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1945 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chili sin carne au tofu, tomates et poivrons
50min
Curry de pois chiches aux épinards, riz aux cranberries
35 Min
Dahl de pois cassés à la patate douce
13 Std. 25 Min
Curry de pois chiches au tofu
25 min
Dahl de lentilles corail, épinards et oignons verts
35 Min
Buddha bowl de printemps au saumon fumé, sauce à l'avocat
40min
Pudding de chia, compote poire-cardamome
2h 30 min
Pad thaï veggie
1 godz. 5 min
Buddha bowl multicolore
40min
Soupe ramen aux légumes et tofu
55min
Dhal de lentilles corail, chou-fleur et patate douce
50min
Dahl de lentilles corail, épinards et courge à l'indienne
25 min