Compatibele versies
Buddha bowl d'automne au riz semi-complet et au tofu
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de chou rouge
- 1 oignon rouge, coupé en quatre
- 5 brins de persil frais, effeuillés
- 100 g de crème de soja, ou de riz
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 10 g de vinaigre de cidre
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de riz basmati (semi-complet)
- 800 g d'eau
-
400
g de blettes, blancs et verts séparés
of 400 g de pak-choï, coupé en quatre dans la longueur - 200 g de patate douce, en petits dés de 1 cm
- 200 g de tofu ferme, nature, en dés
- 100 g de champignons de Paris frais, bruns, en lamelles
- 2 c. à soupe de graines de sésame, grillées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1945 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Couscous d'orge aux légumes d'hiver
1h 20min
Bowl de quinoa et champignons marinés
1h 20min
Buddha bowl de printemps au saumon fumé, sauce à l'avocat
40min
Pancake complet au cottage cheese et chou vert
45min
Salade de lentilles, chou-fleur et figues
40min
Buddha bowl multicolore
40min
Buddha bowl au quinoa et légumes variés
24 godz.
Buddha bowl d'automne
1h 5min
Steaks végétaux aux flocons d’avoine
50min
Buddha bowl au saumon fumé
35min
Couscous de légumes d’hiver au boulgour complet
55min
Salade de butternut, feta, maïs et cranberries
35min