Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à pizza
- 135 g d'eau
- ½ c. à café de sucre en poudre
- 5 g de levure boulangère fraîche
- 30 g d'huile d'olive
- 250 g de farine d'épeautre
- 1 c. à café de sel
La garniture
- 120 g d'oignons, coupés en quatre
- 2 gousses d'ail
- 6 c. à soupe d'huile d'olive
- 200 g de tomates mûres, en morceaux, égouttées
- 1 c. à soupe d'origan déshydraté
- 300 g de courgettes, en rondelles
- 300 g d'aubergine, en rondelles
- 1 mozzarella
- 10 feuilles de basilic frais
- du sel
- du poivre moulu
- 70 g de roquette
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2564 kJ / 612 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 28 g
Alternatieve recepten
Sauce bolognaise aux lentilles
35min
Cake aux lentilles corail, carotte et curry
1h 25min
Focaccia au blé complet, oignon et poivron
3h 20 min
Pizza aubergine, feta et basilic par Eric Guérin
11h
Salade de boulgour aux fèves et amandes
45 min
Salade de quinoa aux pois gourmands, feta et menthe
35min
Salade de quinoa et haricots verts
30 min
Focaccia aux champignons et butternut
2 godz.
Mijoté de choux de Bruxelles au boulgour et noisettes
40min
Couronne de légumes aux graines de courge
1 godz. 20 min
Parmentier végétarien aux aubergines et lentilles
1h 30min
Quiche aux épinards et poivron rouge
1 godz.