Compatibele versies
Salade de boulgour aux fèves, sauce à l’artichaut et au tahini
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de fonds d'artichaut, en morceaux
- 125 g de yaourt nature
- 1 c. à soupe de tahini
- du sel
- du poivre moulu
- 1000 g d'eau
- 250 g de fèves fraîches, écossées
- 200 g de boulgour
- 75 g de pignons de pin
- 10 feuilles de menthe fraîche
- 2 c. à soupe huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2066 kJ / 494 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
Mijoté de lentilles et légumes verts
55min
Conchiglioni aux blettes et à la menthe, sauce au tahini
35 Min
Légumes au quinoa
50min
Salade de fèves au citron, amandes grillées et coriandre
35 Min
Salade tiède de lentilles, céleri, carotte et œuf
45min
Salade de boulgour, aubergines et grenade
30min
Salade de lentilles, feta et tomates
30min
Pâtes aux courgettes, au citron confit et aux figues
35 Min
Salade de quinoa aux pois gourmands, feta et menthe
35 Min
Salade de lentilles, raisin, potimarron et chèvre
45min
Salade kasha, lentilles corail et légumes d'été
40min
Salade de boulgour aux fèves et amandes
45min