Compatibele versies
Salade de boulgour aux fèves, sauce à l’artichaut et au tahini
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de fonds d'artichaut, en morceaux
- 125 g de yaourt nature
- 1 c. à soupe de tahini
- du sel
- du poivre moulu
- 1000 g d'eau
- 250 g de fèves fraîches, écossées
- 200 g de boulgour
- 75 g de pignons de pin
- 10 feuilles de menthe fraîche
- 2 c. à soupe huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2066 kJ / 494 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
La salade de Jennifer Aniston
30 Min
Salade de boulgour aux fèves et amandes
45 Min
Salade de lentilles, feta et tomates
30 Min
Salade tiède de lentilles, céleri, carotte et œuf
45 Min
Salade de haricots verts et fèves, sauce au tahin et œufs mollets
1 Std. 5 Min
Caponata sicilienne
55 Min
Salade de quinoa aux pois gourmands, feta et menthe
35 Min
Salade de potimarron, quinoa rouge et feta
40 Min
Salade de quinoa aux herbes et à la feta
35 Min
Salade de fèves au citron, amandes grillées et coriandre
35 Min
Salade de boulgour aux pois chiches
2h 45min
Salade de quinoa, tomates, pois chiches et mozza
25min