Compatibele versies
Salade de boulgour aux fèves, sauce à l’artichaut et au tahini
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de fonds d'artichaut, en morceaux
- 125 g de yaourt nature
- 1 c. à soupe de tahini
- du sel
- du poivre moulu
- 1000 g d'eau
- 250 g de fèves fraîches, écossées
- 200 g de boulgour
- 75 g de pignons de pin
- 10 feuilles de menthe fraîche
- 2 c. à soupe huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2066 kJ / 494 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
Caviar d'aubergines
1 Std. 5 Min
Salade de fèves au citron, amandes grillées et coriandre
35 Min
Salade de quinoa aux pois gourmands, feta et menthe
35 Min
Aubergines mijotées, houmous, tomates et œufs mollets
40 Min
Bibimbap végétarien
1 Std.
Riz pilaf aux épinards, œufs mollets et aneth
30 Min
Salade de boulgour, aubergines et grenade
30 Min
Salade tiède de butternut, épinards et chèvre
45min
Salade de fèves, radis et asperge
1 Std.
Salade de chou rouge, boulgour et œuf dur
45min
Patates douces rôties, yaourt aux herbes
45min
Artichauts et fèves en bagna cauda
1 Std.