Salade de boulgour aux fèves, sauce à l’artichaut et au tahini

Salade de boulgour aux fèves, sauce à l’artichaut et au tahini

3.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 portions

Ingrediënten

  • 150 g de fonds d'artichaut en morceaux
  • 125 g de yaourt nature
  • 1 c. à soupe de tahini
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 1000 g d'eau
  • 250 g de fèves fraîches écossées
  • 200 g de boulgour
  • 75 g de pignons de pin
  • 10 feuilles de menthe fraîche
  • 2 c. à soupe huile d'olive

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 21 g
Calorieën 2066 kJ / 494 kcal
Vetten 21 g
Koolhydraten 50 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...