Compatibele versies
Salade de maquereau fumé, fenouil, champignon et amande
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de bulbes de fenouil, coupés en morceaux
- 30 g d'huile d'olive
- 15 g de jus de citron
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 2 filets de maquereaux fumés, détaillés en dés
- 500 g d'eau
- 300 g de champignons de Paris frais, émincés
- 40 g d'amandes effilées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 916.5 kJ / 221.3 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 6.3 g
- Vetten
- 16.5 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 544.5 mg
Alternatieve recepten
Riz sauvage aux carottes grillées, pesto à la pistache
1h 15min
Salade de riz complet aux champignons et noix
45 min
Salade de lentilles aux raisins, figues, potimarron et mozzarella aux herbes
1 godz.
Bouillon détox au fenouil, coriandre, carottes et oignons
45 min
Umami bowl
1h 15min
Salade thon et avocat aux oignons fermentés
72h 30min
Pesto coriandre-chèvre
10 min
Champignons portobello farcis au quinoa et aux légumes
1 godz. 10 min
Salade de brocoli et pomme au bœuf
25 min
Petites pastillas de pintade, courge et cannelle
2h 20min
Bar au caviar d'aubergine
1 godz. 30 min
Tartare saumon-saint-jacques et sauce aux herbes
40min