Cannelloni aux crevettes et fenouil

Cannelloni aux crevettes et fenouil

4.1 8 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
4 portions

Ingrediënten

  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 70 g de concentré de tomate
  • 480 g de tomates pelées
  • 1 c. à soupe de sucre
  • 4 pincées de sel
  • 4 pincées de poivre blanc moulu
  • 250 g de crevettes cuites, décortiquées
  • 15 cannelloni à garnir
  • 1 fenouil coupé en deux de taille adaptée à la grande goulotte
  • 50 g de parmesan
  • 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 4 portions

Natrium 4057 mg
Eiwitten 127 g
Calorieën 11734 kJ / 2788 kcal
Vetten 93 g
Vezels 37 g
Verzadigd vet 59 g
Koolhydraten 339 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...