Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 70 g de concentré de tomate
- 480 g de tomates pelées
- 1 c. à soupe de sucre
- 4 pincées de sel
- 4 pincées de poivre blanc moulu
- 250 g de crevettes cuites, décortiquées
- 15 cannelloni à garnir
- 1 fenouil, coupé en deux de taille adaptée à la grande goulotte
- 50 g de parmesan
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 11734 kJ / 2788 kcal
- Eiwitten
- 127 g
- Koolhydraten
- 339 g
- Vetten
- 93 g
- Verzadigd vet
- 59 g
- Vezels
- 37 g
- Natrium
- 4057 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de poireau, panais et saumon
1h 15min
Fenouil à la parmesane
1 Std. 25 Min
Gratin de romanesco, noisettes et pecorino
1h 5min
Dorade sébaste à la tomate, riz aux carottes
50min
Tarte filo au chou-fleur et au mascarpone
1 Std. 10 Min
Dos de cabillaud sur lit de carotte et fenouil, sauce crème moutarde
1h
Merlan et purée de céleri-rave
35min
Roulés de poireau farcis au poulet
55min
Lotte crémeuse au safran
3u. 35min
Bar au caviar d'aubergine
1h 30min
Tatin d’aubergine aux graines
3 Std.
Lieu à la crème de petits pois
50min