Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La marinière de coques
- 2 échalotes
- 40 g de beurre
-
1000
g de coques fraîches, préalablement dégorgées
of 1000 g de palourdes fraîches - 10 brins de persil frais
- 5 champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 200 g de vin blanc
Le risotto au citron
- 1 échalote
- 40 g de beurre
- 300 g de riz spécial risotto, type arborio
- le zeste d'un citron jaune
- 100 g de vin blanc
- 600 g de fumet de poisson
- 1 botte de ciboulette fraîche, ciselée
- 2 traits de jus de citron
- 200 g d'artichauts à l'huile
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1876 kJ / 447 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cake orange-pavot
1 Std.
Miche de petit épeautre
3sa 35 dk
Pain aux fruits secs
3h 45min
Quiche lorraine sans gluten
1h 30min
Beignets de carnaval à la fleur d’oranger
1h 50min
Galette des rois caramel et clémentine
3 Std. 20 Min
Pain moulé aux graines
3 godz. 50 min
Cubes de courge aigre-doux
No ratings
Pain au thym
1 godz. 15 min
Pain torsadé au kamut
4 Std. 10 Min
Pisco sour
10 min
Baguettes au levain
15 Std.