Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La marinade citron-aneth (la veille)
- 1 citron jaune non traité, zeste et jus
- 1 bouquet d'aneth frais
- 1 c. à café de baies roses
- 1 c. à café de baies de genièvre
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- 2 c. à café de gros sel
- 100 g de gin
- 700 g de filets de truite
La crème de petits pois (le jour même)
- 1 oignon, émincé
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 200 g de petits pois surgelés
- le zeste d'½ citron jaune non traité
- 500 g d'eau
- 1 pincée gros sel
- 500 g de minipâtissons, coupés en quatre
- 80 g de fromage à tartiner
- du sel
- du poivre moulu
- 50 g de beurre
- 1 carotte, en fins bâtonnets
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1949 kJ / 449 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté orange-courge
35 Min
Mai Tai
Geen beoordelingen
Bœuf laab
Geen beoordelingen
Œufs colorés en orange
55 Min
Magret de canard et sabayon à l'orange
2 Std. 20 Min
Soupe froide avocat-coco
10min
Tarte fine aux deux chocolats et fruits rouges
4h 20 min
Crème glacée au chocolat saine
Geen beoordelingen
Curry de crevettes aux topinambours
45 Min
Soupe au vin de Soleure
1 Std.
Goulache
1 Std. 5 Min
Gâteau aux carottes argovien
2h