Compatibele versies
Poulet à l'orange, fenouil et romarin, riz aux raisins secs
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 brins de romarin frais, équeutés
- 600 g de poulet, en morceaux
- le jus de 2 oranges
- 1 orange, en tranches
- 300 g de fenouil, en lamelles
- 1000 g d'eau
- 200 g de riz
- 30 g de raisins secs
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1983 kJ / 474 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 13 g
Alternatieve recepten
Poulet cacciatore et pâtes
55 min
Pâtes aux courgettes, au citron confit et aux figues
35min
Pavé de saumon sur lit de carottes et lentilles
55 min
Dinde à l'orange et à la sauge, purée de panais à la cannelle
1 godz. 5 min
Papillote de cabillaud aux agrumes et quinoa
Nessuna valutazione
Saumon à l'orange et couscous au brocoli
35min
Côtes de veau à la provençale
30min
Poisson tandoori
2h 40min
Cabillaud au soja et au gingembre
40min
Tajine de poulet aux oranges caramélisées
40min
Dinde marinée au miel et légumes verts
35min
Poulet rôti aux épices et à l'orange, riz basmati et raisins secs
1 Std.