Compatibele versies
Poulet à l'orange, fenouil et romarin, riz aux raisins secs
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 brins de romarin frais, équeutés
- 600 g de poulet, en morceaux
- le jus de 2 oranges
- 1 orange, en tranches
- 300 g de fenouil, en lamelles
- 1000 g d'eau
- 200 g de riz
- 30 g de raisins secs
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1983 kJ / 474 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 13 g
Alternatieve recepten
Aiguillettes de poulet au citron confit, couscous de carottes
30 min
Nouilles chinoises à la dinde, épinards et sauce cacahuète
30 min
Jambalaya de poulet
40min
Pavé de saumon sur lit de carottes et lentilles
55min
Tagliatelle à la saucisse, fenouil et parmesan
50 Min
Ailes de poulet, sauce aux cacahuètes et riz basmati
50 Min
Rôti de porc aux poires
1 godz. 35 min
Riz byriani aux épinards et fruits secs
30 min
Cabillaud au soja et au gingembre
40min
Farfalle de saumon, aneth et citron
30 min
Dinde à l'orange et à la sauge, purée de panais à la cannelle
1h 5min
Tajine de poulet aux oranges caramélisées
40min