Longe de veau, légumes d'hiver et sauce au cognac

Longe de veau, légumes d'hiver et sauce au cognac

5.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 20min
4 portions

Ingrediënten

  • 600 g de longe de veau
  • 2 c. à soupe d'huile de tournesol
  • 2 échalotes
  • 50 g de beurre
  • 70 g de cognac
  • 1 c. à soupe de moutarde à l'ancienne
  • 1 brin de romarin frais
  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 200 g de marrons entiers, épluchés, en conserve
  • 70 g de lardons fumés
  • 3 feuilles de sauge fraîche
  • 300 g d'eau
  • 1 cube de bouillon émietté
  • 120 g de vin blanc
  • 400 g de potimarron en dés

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 25 g
Calorieën 2033 kJ / 488 kcal
Vetten 31 g
Koolhydraten 17 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...