Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de longe de veau
- 2 c. à soupe d'huile de tournesol
- 2 échalotes
- 50 g de beurre
- 70 g de cognac
- 1 c. à soupe de moutarde à l'ancienne
- 1 brin de romarin frais
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 200 g de marrons entiers, épluchés, en conserve
- 70 g de lardons fumés
- 3 feuilles de sauge fraîche
- 300 g d'eau
- 1 cube de bouillon, émietté
- 120 g de vin blanc
- 400 g de potimarron, en dés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2033 kJ / 488 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merlu vapeur à la tomate et pommes de terre
50min
Fruits frais, crumble de sarrasin et crème chantilly
40min
Cabillaud aux patates douces et à la courgette, sauce à l'orange
35min
Longe de porc, purée de pommes de terre et salade
1h
Rôti de porc aux poires
1h 35min
Cuisse de lapin, carottes et pruneaux
3 Std.
Tajine d'agneau aux abricots et au miel
1h 30min
Lapin à la bière aux légumes nouveaux
1 Std. 45 Min
Cuisse de canard aux légumes, sauce aux myrtilles
3 Std. 30 Min
Epaule de veau à la normande
1h
Chutney de mûres et d'oignons
6h 50min
Macédoine de légumes d'été aux algues
45min