Sauté de veau aux artichauts et petits pois

Sauté de veau aux artichauts et petits pois

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 portions

Ingrediënten

  • 150 g d'oignons en quartiers
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 600 g de veau en morceaux
  • 400 g d'eau
  • 50 g de vin blanc
  • 1 c. à café de fond de veau
  • 2 branches de thym frais
  • 1 feuille de laurier
  • du sel
  • 250 g de petits pois frais ou surgelés
  • 300 g de fonds d'artichaut

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 38 g
Calorieën 1268 kJ / 302 kcal
Vetten 7 g
Koolhydraten 14 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...