Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'oignons, en quartiers
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 600 g de veau, en morceaux
- 400 g d'eau
- 50 g de vin blanc
- 1 c. à café de fond de veau
- 2 branches de thym frais
- 1 feuille de laurier
- du sel
- 250 g de petits pois frais ou surgelés
- 300 g de fonds d'artichaut
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1268 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Mijoté de fonds d’artichauts au veau et aux petits pois
1h 5min
Soupe de moules au curry
45 min
Velouté de moules et poireaux au pastis
35min
Osso-buco et boulgour
1h 5min
Saumon rôti au pesto de brocoli
30 min
Velouté de poireaux et pois cassés
4 godz. 15 min
Soupe de pois chiches épicée aux moules
30 min
Bouillon sucré, camomille, suprêmes d'orange, vanille, citron et miel
20min
Salade de pommes de terre aux légumes fermentés
93u.
Rouelle de veau aux carottes
50 min
Chorba tunisienne
45 min
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50 min