Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'oignons, en quartiers
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 600 g de veau, en morceaux
- 400 g d'eau
- 50 g de vin blanc
- 1 c. à café de fond de veau
- 2 branches de thym frais
- 1 feuille de laurier
- du sel
- 250 g de petits pois frais ou surgelés
- 300 g de fonds d'artichaut
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1268 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Sauté de porc à la moutarde et panais
50min
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50min
Tajine de légumes, pois chiches et poulet
55min
Soupe au chou (caldo verde)
40min
Bœuf carotte en cuisson lente
3 godz.
Ragoût d'agneau aux carottes et navets
2 godz. 20 min
Bœuf bourguignon
1h 40min
Spaghetti de courgette sauce bolognaise
40min
Osso-buco et boulgour
1h 5min
Spaghetti de courgette, sauce tomate aux légumes
40min
Tajine de calamar aux poivrons
45 Min
Blanquette de veau cuisson lente
2 godz. 10 min