Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de riz rouge
- 1 courge butternut
- 150 g d'emmental, en morceaux
- ½ cube de bouillon
- 270 g d'eau
- 2 échalotes
- 100 g d'épinards frais, et 4 poignées pour servir
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe rase de mélange d'épices
- 160 g de poulet, en petits dés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2013.8 kJ / 481.3 kcal
- Eiwitten
- 22.3 g
- Koolhydraten
- 46.7 g
- Vetten
- 23.6 g
- Verzadigd vet
- 9.4 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 86.1 mg
Alternatieve recepten
Tourte feuilletée au poireau et aux saumons frais et fumé
1 Std. 30 Min
Blanquette de veau et ses petits légumes
1 Std.
Soupe de potimarron
35 Min
Tajine de poulet et légumes d'été
45 Min
Compote pomme-banane
20 Min
Poulet grillé, boulgour et sauce yaourt aux champignons
55min
Cocotte de saumon aux petits légumes
55min
Risotto aux légumes d'hiver et filet de poisson
30 Min
Risotto aux moules et algues, brochettes de saint-jacques et chorizo
35 Min
Mijoté de veau au miel de lavande
1 Std. 45 Min
Lentilles du Puy au saumon, sauce au bleu
1 Std.
Soupe de poireau gratinée
55min