Courge butternut gratinée farcie au poulet

Courge butternut gratinée farcie au poulet

2.9 15 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 15min
4 portions

Ingrediënten

  • 120 g de riz rouge
  • 1 courge butternut
  • 150 g d'emmental en morceaux
  • ½ cube de bouillon
  • 270 g d'eau
  • 2 échalotes
  • 100 g d'épinards frais et 4 poignées pour servir
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1 c. à soupe rase de mélange d'épices
  • 160 g de poulet en petits dés

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 86.1 mg
Eiwitten 22.3 g
Calorieën 2013.8 kJ / 481.3 kcal
Vetten 23.6 g
Vezels 4.3 g
Verzadigd vet 9.4 g
Koolhydraten 46.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...