Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 brins de persil frais
- 70 g de carotte, coupée en morceaux
- 300 g de lentilles vertes du Puy, sèches
- 950 g d'eau
- 4 pavés de saumon frais
- 4 pincées de sel
- 4 pincées de poivre moulu
- 70 g de beurre, coupé en morceaux
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 150 g de bleu d'Auvergne, en morceaux
- ½ cube de bouillon de volaille
- 50 g d'échalotes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3131.8 kJ / 748.8 kcal
- Eiwitten
- 51.3 g
- Koolhydraten
- 35.5 g
- Vetten
- 41.5 g
- Verzadigd vet
- 15.8 g
- Vezels
- 14.5 g
- Natrium
- 940 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Saumon au four et tagliatelle de courgette
30min
Riz djerbien aux blancs de poulet
1h
Salade de lentilles aux poivrons
40min
Rôti de porc à la moutarde et légumes d'automne
1h 10min
Goulasch aux lentilles et aux champignons
45min
Pavé de saumon sur lit de carottes et lentilles
55min
Œufs cocotte façon chakchouka
35 Min
Rôti de porc aux légumes - Minestrone
1h 30min
Jambalaya de poulet
40min
Pâtes à la crème de pecorino, figues et pancetta
25 min
Bouillon aux patates douce, poireaux, piment d'Espelette et à l'ail
50min
Cassoulet toulousain
1h 40min