
Compatibele versies
Cabillaud aux patates douces et à la courgette, sauce à l'orange
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 orange non traitée, zeste et jus
- 100 g d'échalotes
- 20 g de vinaigre de riz
- 100 g d'eau
- 1 clou de girofle
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 2 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 450 g de patates douces coupées en cubes (2-3 cm)
- 450 g de courgettes coupées en cubes (2-3 cm)
- 700 g de dos de cabillaud coupé en 8 pavés de même taille
- 10 g de crème liquide 35% m.g.
- 100 g de beurre coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 490 kcal / 2050 kJ
- Eiwitten
- 36.3 g
- Vetten
- 23.5 g
- Koolhydraten
- 33.5 g
- Vezels
- 5.8 g