Fondue poireau-épinard, œuf au plat et morbier

Fondue poireau-épinard, œuf au plat et morbier

3.0 31 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 portions

Ingrediënten

  • 80 g de fromage type morbier, coupé en morceaux
  • 600 g de blancs de poireau coupés en tronçons (2-3 cm)
  • 20 g de beurre
  • 3 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre moulu
  • 4 œufs
  • huile pour la cuisson
  • 200 g d'épinards frais
  • 30 g de graines de lin brun

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 603.5 mg
Eiwitten 15.3 g
Calorieën 1269.3 kJ / 306 kcal
Vetten 22.8 g
Vezels 7.8 g
Verzadigd vet 9.3 g
Koolhydraten 6.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...