Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de fromage, type morbier, coupé en morceaux
- 600 g de blancs de poireau, coupés en tronçons (2-3 cm)
- 20 g de beurre
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 4 œufs
- huile, pour la cuisson
- 200 g d'épinards frais
- 30 g de graines de lin brun
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1269.3 kJ / 306 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 22.8 g
- Verzadigd vet
- 9.3 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 603.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry de pois chiches, orzo et épinards
30 min
Tarte fine aux carottes, poireaux et yaourt
1h 30min
Bobun végétarien
1h 15min
Poireaux au curry, riz semi-complet et œufs mollets
55 min
Semoule de chou-fleur aux crevettes
15 min
Soufflé épinards-jambon
35 min
Gnocchi aux légumes et au pesto
50min
Pancakes laotiens
15 min
Risotto d'épeautre et poisson mariné
1h
Œufs brouillés à la florentine
35 min
Risotto aux asperges et petits pois
40min
Omelette aux champignons et aux herbes
30 min