Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de filet de sandre
- poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 25 g de parmesan, coupé en morceaux
- 4 brins de persil frais, équeutés, et un peu pour la finition
- 100 g de poivron jaune, coupé en morceaux
- 100 g de poivron rouge, coupé en morceaux
- 1 oignon (env. 60 g), coupé en deux
- 30 g de fromage à tartiner type Madame Loïk ou St-Môret, allégé
- 1 c. à café de sel
- 500 g de chou-fleur, détaillé en bouquets
- 400 g d'eau
- 40 g de fromage à tartiner, allégé
- 5 g de jus de citron
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1391 kJ / 330.5 kcal
- Eiwitten
- 42.5 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 11.5 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 1211 mg
Alternatieve recepten
Menu à petit prix - Ballotines de dinde, purée patates douces-carottes
1h 5min
Cabillaud et speck, purée de chou-fleur
40 min
Risotto aux poireaux et saumon mi-cuit
2h
Saint-jacques au curry, poireaux et fenouil
35min
Soles aux herbes vapeur, mousseline de carottes
1h 5min
Gratin d'hiver au bar, sauce choron
1 Std. 20 Min
Lieu à la crème de petits pois
50min
Papillotes de saumon, poireaux et ravioles
30 min
Parmentier de merlu, purée de courgettes et petits pois
1 godz. 35 min
Papillotes de lieu jaune, fondue de poireaux
35min
Purée de carotte, filet de merlu, gremolata persil-citron
50min
Rôti de filet mignon farci, purée de chou-fleur au romarin
1h 5min