Sandre en croûte de légumes et purée de chou-fleur

Sandre en croûte de légumes et purée de chou-fleur

4.3 61 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
2 portions

Ingrediënten

  • 300 g de filet de sandre
  • poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 25 g de parmesan coupé en morceaux
  • 4 brins de persil frais équeutés, et un peu pour la finition
  • 100 g de poivron jaune coupé en morceaux
  • 100 g de poivron rouge coupé en morceaux
  • 1 oignon (env. 60 g), coupé en deux
  • 30 g de fromage à tartiner type Madame Loïk ou St-Môret, allégé
  • 1 c. à café de sel
  • 500 g de chou-fleur détaillé en bouquets
  • 400 g d'eau
  • 40 g de fromage à tartiner, allégé
  • 5 g de jus de citron

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 1211 mg
Eiwitten 42.5 g
Calorieën 1391 kJ / 330.5 kcal
Vetten 11.5 g
Vezels 8 g
Verzadigd vet 6.5 g
Koolhydraten 15 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...