Compatibele versies
Hauts de cuisse de poulet, fenouil, sauce à l’orange
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ bouquet d'aneth frais
- 1 oignon, coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 4 haut de cuisse de poulet, avec peau et os
- 2 blancs de poulet
- 1 orange
- 3 bulbes de fenouil
- 300 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de boulgour
- 200 g d'eau chaude
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 2364 kJ / 564 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 22 g
Alternatieve recepten
Poulet mariné, courgette et poivron rouge
1h 10min
Mijoté de bœuf aux carottes
1 godz.
Potimarrons farcis au veau, champignons et épinards
1h 10min
Saumon à la sauce japonaise et légumes verts
30 min
Poulet à la vanille
1 godz. 45 min
Curry thaï de gambas à l’eau de coco, nouilles de riz
30 min
Thon mariné et courgettes au thym
45 min
Papillotes d'agneau
1h 10min
Porc mariné, riz sauté et légumes croquants
50 min
Poulet piccata, boulgour au citron
45 min
Dinde au lait de coco et petits légumes
55 min
Filet mignon aux pruneaux et tagliatelles de légumes
1h 10min