Compatibele versies
Hauts de cuisse de poulet, fenouil, sauce à l’orange
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ bouquet d'aneth frais
- 1 oignon, coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 4 haut de cuisse de poulet, avec peau et os
- 2 blancs de poulet
- 1 orange
- 3 bulbes de fenouil
- 300 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de boulgour
- 200 g d'eau chaude
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 2364 kJ / 564 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 22 g
Alternatieve recepten
Mijoté de bœuf aux carottes
1 Std.
Pintade à la moutarde et aux pommes
1h 5min
Pilons de poulet laqués à la mangue
55min
Dos de cabillaud à l’orange, semoule parfumée
35 Min
Cuisse de dinde à la tomate et aux légumes
1h 5min
Poulet aux citron et amandes
1h 5min
Filet mignon aux pruneaux et tagliatelles de légumes
1h 10min
Cabillaud sauce coco-menthe, courgettes et quinoa aux oignons
50min
Champignons farcis au poulet, oignon et cerfeuil
1 Std.
Aiguillettes de poulet au sésame, riz aux cranberries
1h 30min
Limande-sole gratinée à l'orange
35 Min
Caille, sauce à l'orange et carotte
45 Min