Hauts de cuisse de poulet, fenouil, sauce à l’orange

Hauts de cuisse de poulet, fenouil, sauce à l’orange

3.9 54 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 portions

Ingrediënten

  • ½ bouquet d'aneth frais
  • 1 oignon coupé en quatre
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 4 haut de cuisse de poulet, avec peau et os
  • 2 blancs de poulet
  • 1 orange
  • 3 bulbes de fenouil
  • 300 g d'eau
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 200 g de boulgour
  • 200 g d'eau chaude

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portions

Eiwitten 45 g
Calorieën 2364 kJ / 564 kcal
Vetten 22 g
Koolhydraten 43 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...