Soupe de tomates au jambon et aux œufs

Soupe de tomates au jambon et aux œufs

4.5 17 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 portions

Ingrediënten

  • 500 g d'eau
  • 4 œufs
  • 800 g de tomates mûres, en morceaux
  • ½ c. à café de sel
  • 1 ½ gousse d'ail
  • 2 tranches de pain de mie blanc rassis, en morceaux
  • 2 c. à soupe de vinaigre de xérès
  • 60 g d'huile d'olive
  • 1 c. à soupe d'origan déshydraté
  • 100 g de jambon serrano émincé
  • 4 tranches de pain grillé

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 19 g
Calorieën 1812 kJ / 434 kcal
Vetten 25 g
Koolhydraten 29 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...