Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de parmesan et quelques copeaux pour la finition
- 4 escalopes de veau, fines
- du sel
- du poivre moulu
- 8 feuilles de sauge fraîche
- 4 tranches de jambon cru, fines
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 220 g de polenta
- 100 g de crème fraîche légère
- copeaux de parmesan
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2266 kJ / 540 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
Hachis de poulet et polenta
45 min
Veau bolognaise et polenta
35 min
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25 min
Flan de poireau et pancetta
35 min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 dk
Papillotes de poulet à la japonaise
35 min
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1h 10min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 dk
Boulettes de veau au citron, courgettes et sauce au yaourt
40 min
Triangles de polenta à la sauge, patate douce et tomate
2 godz.
Parmentier de veau au potimarron
1h 10min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15 dk