Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'emmental, coupé en morceaux
- 1 bouquet de persil frais, équeuté
- 500 g d'eau
- 1 chou frisé (500-600 g env.)
- 1 gousse d'ail
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g d'huile de colza
- 200 g de poivron rouge, coupé en lanières
- 200 g de poivron jaune, coupé en lanières
- 600 g de viande de bœuf hachée
- 2 œufs
- 100 g de crème fraîche
- 200 g de coulis de tomates
- 250 g de bouillon de viande (1 cube de bouillon et 250 g d'eau)
- 50 g de chapelure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1568.2 kJ / 376.8 kcal
- Eiwitten
- 23.9 g
- Koolhydraten
- 14.9 g
- Vetten
- 23.2 g
- Vezels
- 8 g
Alternatieve recepten
Cuisses de poulet braisées à la bière
1h 30min
Soupe au chou
40 min
Mijoté de haricots rouges au chorizo façon minestrone
25min
Soupe aux tortellini
30 min
Morue à la méditerranéenne
1h 25min
Curry de légumes (chou-fleur, courge, patate douce et panais)
1h 5min
Minestrone d'hiver
1h 10min
Baeckeoffe revisité par Eric Guérin
2 Std. 10 Min
Ragoût de dinde à l'ail
40 min
Crumble d'endives au roquefort
1h 5min
Mijoté de choux de Bruxelles au boulgour et noisettes
40 min
Goulasch aux légumes, pois chiches et chorizo
30 min