Compatibele versies
Salade de haricots, tomates et thon, vinaigrette au pesto
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g d'eau
- 400 g de cocos de Paimpol, écossés
- 130 g de feuilles de basilic frais
- 1 gousse d'ail
- 80 g d'huile d'olive
- 30 g de vinaigre balsamique blanc
- du sel
- du poivre moulu
- 4 tomates, coupées en quartiers
- 150 g de thon à l'huile en boîte, en morceaux
- quelques feuilles de basilic frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2455 kJ / 588 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 26 g
Alternatieve recepten
Risotto aux moules et algues, brochettes de saint-jacques et chorizo
35 Min
Haricots blancs à la tomate et au chorizo, poisson vapeur et crème à l'orange
1h
Cassoulet toulousain
1 godz. 40 min
Salade de petits pois, poulpe, tomates et olives
25 min
Pintade farcie avec Betty
2h
Salade de lentilles, tomates cerise, feta et olives noires
1h
Huile d'olive au thym et vinaigre de framboise
504 Std.
Salade de maquereau fumé, fenouil, champignon et amande
45 Min
Rouelle de veau aux carottes
50 min
Salade de thon, haricots et avocat
20 Min
Salade de lentilles au saumon fumé
45 Min
Salade de pois chiches, poivrons et courgette
10 Min