Compatibele versies
Bouillon aux patates douce, poireaux, piment d'Espelette et à l'ail
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 gousses d'ail, coupées en deux
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 c. à café bombées de sel
- 1 c. à café rase de piment d'Espelette
- 1500 g d'eau
- 1 c. à café d'origan déshydraté
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- 5 branches de persil frais, effeuillées
- 300 g de patates douces, en morceaux (1 cm)
- 150 g de poireaux, en morceaux (1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 634.2 kJ / 151.6 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 21.3 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 1228.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Riz au lait gratiné aux pommes
1 Std.
Soupe de maïs au chorizo
15 Min
Soupe de chou rouge et pois chiches rôtis
45 Min
Soupe de poireau gratinée
55 Min
Fettuccine aux légumes, sauce coco-curry
1 Std. 30 Min
Soupe aux tortellini
30 min
Velouté pomme de terre, carotte et navet
30 min
Goulasch aux légumes, pois chiches et chorizo
30 min
Soupe espagnole chorizo, pois chiches et tomates
50 Min
Soupe de pomme de terre au curry
35 min
Bouillon détox au curcuma et aux légumes
30 min
Goulasch aux lentilles et aux champignons
45 Min