Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de blettes
- 400 g d'eau
- 400 g de saumon frais, sans la peau
- 200 g de ricotta
- 1 œuf
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 80 g de parmesan râpé
- du sel
- du poivre moulu
- 20 pâtes sèches, conchiglioni
- 300 g de sauce tomate
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2131 kJ / 510 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 26 g
Alternatieve recepten
Tourte à la grecque aux épinards et à la feta
1 Std.
Tarte aux blettes et ricotta
1h 40min
Cannellonis à l'artichaut, sauce tomate
1h 35 min
Roulés de poireau farcis au poulet
55 min
Involtini d'aubergine à la tomate
1 Std. 10 Min
Cannelloni aux blettes
1 godz. 5 min
Rouleaux de paneer aux aubergines avec lentilles rouges et yaourt à la menthe
40min
Rôti de veau au pesto roquette-basilic et ses légumes du soleil
3h 25min
Sauce tomate et oignons pour gratin de conchiglioni aux blettes
1 Std. 10 Min
Ravioli de légumes
1 Std.
Tarte aux asperges, ricotta et basilic
2 Std. 30 Min
Cannelloni aux épinards, à la ricotta et au citron
1 Std. 15 Min