Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de blettes
- 400 g d'eau
- 400 g de saumon frais, sans la peau
- 200 g de ricotta
- 1 œuf
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 80 g de parmesan râpé
- du sel
- du poivre moulu
- 20 pâtes sèches, conchiglioni
- 300 g de sauce tomate
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2131 kJ / 510 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 26 g
Alternatieve recepten
Cannelloni aux épinards, à la ricotta et au citron
1 Std. 15 Min
Rôti de veau au pesto roquette-basilic et ses légumes du soleil
3h 25min
Ravioli de courge au romarin, bouillon de légumes et parmesan
2h 20min
Feuilleté tressé au saumon et poireau
45min
Rôti de filet mignon farci, purée de chou-fleur au romarin
1h 5min
Moussaka
1 Std. 40 Min
Tarte aux blettes et ricotta
1 Std. 40 Min
Cabillaud en croûte d'herbes sur lit d'épinards, crème citron
45min
Cannelloni aux blettes
1h 5min
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55 Min
Quenelles de blettes au four
1h 5min
Involtini d'aubergine à la tomate
1h 10 min