Compatibele versies
Salade de haricots verts, boulgour, tomates et amandes grillées
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 500 g de haricots verts frais
- 200 g d'eau bouillante
- 1 pincée de sel
- 200 g de boulgour
- 50 g d'amandes effilées
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de moutarde de Dijon
- 1 c. à soupe de vinaigre de cidre
- du sel
- du poivre moulu
- 250 g de tomates cerise, coupées en deux
- 1 échalote, émincée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1571 kJ / 376 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 16 g
Alternatieve recepten
Haricots et riz au curry, sauce à l’avocat
40 min
Salade de quinoa au poulet et pesto de roquette
30 dk
Salade de riz et poulet, vinaigrette tomate-basilic
40 min
Salade de haricots blancs et tomates à l’italienne
45 min
Salade de radis et boulgour aux herbes
25 min
Salade de quinoa aux pêches et mozzarella
30 dk
Salade de quinoa et haricots verts
30 dk
Salade variée au quinoa
45 min
Salade de blé au vinaigre balsamique
40 min
Salade de haricots verts, semoule et poulet pané
40 min
Salade de pomme de terre, pois gourmands, jambon et oignon rouge
35 min
Salade de lentilles au poulet et raisin, sauce aigre-douce
35 min