Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 feuilles de basilic frais
- 1 - 2 pincées d'origan déshydraté
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- 700 g d'eau
- 180 g de haricots verts frais, coupés en deux ou quatre
- ½ c. à café de sel
- 150 g de quinoa
- 100 g de tomate, coupée en morceaux de 2 cm
- 50 g d'olives noires dénoyautées, coupées en rondelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1108.4 kJ / 264.9 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 29.1 g
- Vetten
- 14.1 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 712.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de quinoa aux herbes et à la feta
35min
Salade de blé au vinaigre balsamique
40min
Salade de penne à l'italienne
35min
Salade de blé et légumes d'été
55min
Salade de quinoa aux légumes croquants
30 min
Salade grecque
30 min
Salade de brocoli aux lardons, pommes et amandes
30 min
Salade de lentilles au poulet et raisin, sauce aigre-douce
35min
Salade de blé aux petits légumes
35min
Salade de quinoa, tomates, pois chiches et mozza
25min
Salade de lentilles, feta et tomates
30 min
Taboulé de quinoa
35min