Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 feuilles de basilic frais
- 1 - 2 pincées d'origan déshydraté
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- 700 g d'eau
- 180 g de haricots verts frais, coupés en deux ou quatre
- ½ c. à café de sel
- 150 g de quinoa
- 100 g de tomate, coupée en morceaux de 2 cm
- 50 g d'olives noires dénoyautées, coupées en rondelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1108.4 kJ / 264.9 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 29.1 g
- Vetten
- 14.1 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 712.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de blé aux petits légumes
35min
Salade de quinoa, tomates, pois chiches et mozza
25min
Salade de penne à l'italienne
35min
Salade de riz, petits pois et radis
35min
Salade de haricots blancs et tomates à l’italienne
45min
Salade de lentilles, feta et tomates
30min
Salade de haricots verts, menthe, feta et palette
55min
Salade de quinoa aux pois gourmands, feta et menthe
35min
Salade de boulgour, poivrons, abricots secs et amandes
45min
Salade de quinoa aux légumes croquants
30min
Salade de riz à la mexicaine
45min
Salade de blé au vinaigre balsamique
40min