Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 feuilles de basilic frais
- 1 - 2 pincées d'origan déshydraté
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- 700 g d'eau
- 180 g de haricots verts frais, coupés en deux ou quatre
- ½ c. à café de sel
- 150 g de quinoa
- 100 g de tomate, coupée en morceaux de 2 cm
- 50 g d'olives noires dénoyautées, coupées en rondelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1108.4 kJ / 264.9 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 29.1 g
- Vetten
- 14.1 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 712.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de courgette aux olives et feta
15min
Salade de quinoa aux herbes et à la feta
35min
Salade de lentilles, feta et tomates
30min
Salade grecque
30min
Salade de blé au vinaigre balsamique
40min
Salade de lentilles au poulet et raisin, sauce aigre-douce
35min
Salade de quinoa aux légumes croquants
30min
Salade d'épeautre à la grecque
30min
Salade de penne à l'italienne
35min
Salade de boulgour aux fèves et amandes
45min
Salade de quinoa, tomates, pois chiches et mozza
25min
Salade de blé aux petits légumes
35min