Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 180 g d'oignons, coupés en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 120 g de carotte, coupée en morceaux
- 40 g d'huile d'olive
- 30 g de concentré de tomate
- 500 g de haché végétal (voir "Conseil(s)")
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 c. à soupe de sauce Worcestershire
- 100 g de champignons de Paris boutons
- 1000 g de patates douces, coupées en morceaux (3-4 mm)
- 280 g de lait entier
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- ½ c. à café de noix de muscade fraîchement râpée
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 brin de thym frais, pour la garniture
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1788.5 kJ / 427.5 kcal
- Eiwitten
- 26.5 g
- Koolhydraten
- 50.3 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 11.4 g
- Natrium
- 691 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bourguignon veggie au tofu et seitan
1 Std. 20 Min
Parmentier de lentilles et potimarron
1 godz. 25 min
Gratin de légumes à la béchamel, origan et fromage
1 godz. 30 min
Curry coco aux pommes de terre, butternut et champignons
40min
Blanquette de légumes
55min
Quiche aux carottes à la noix de coco
2 Std.
Tarte aux légumes d'automne
1 godz. 30 min
Gratin de patate douce
50min
Chili Sin Carne
30 Min
Cassoulet veggie
25 godz. 25 min
Tarte fine aux carottes, poireaux et yaourt
1 godz. 30 min
Choux farcis au quinoa rouge
1 Std. 5 Min