Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 citron jaune, et un récipient d'eau froide
- 800 g de bouillon de légumes
- 1 oignon, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto, type arborio
- 60 g de vin blanc
- 1 brin de romarin frais
- 2 fromages burrata de petite taille, coupés en deux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2180 kJ / 521 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
Chakchouka aux tomates cerise, feta et pois chiches
1 Std. 20 Min
Risotto de petites pâtes aux crevettes
25 Min
Saumon au sésame, crème de petits pois
1h
Tagliatelle au pesto de petits pois et œuf poché
30 Min
One pot pasta aux légumes du soleil
30 Min
Tartine de ricotta méditerranéenne et œufs brouillés à la ciboulette
35 Min
Risotto aux tomates séchées et pesto de basilic
30 Min
One pot orecchiette jambon cru, chèvre et épinards
25 Min
Risotto à la menthe, jambon, mozzarella et petits pois
45min
Tacos aux œufs brouillés, avocat, champignons et tomates
2h 10min
Gnocchi aux légumes et au pesto
50min
Orecchiette aux courgettes, aubergine, amandes et basilic
45min