Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g d'oignons nouveaux, coupés en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 250 g de riz complet
- 4 poivrons rouges (250 g chacun environ)
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
-
500
g de bouillon de légumes maison
of 500 g d'eau et 1 cube de bouillon de légumes - 12 olives noires dénoyautées, coupées en rondelles
- 20 g de feuilles de persil frais
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de vin blanc
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1436.3 kJ / 343.3 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 59.3 g
- Vetten
- 6.8 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 682.5 mg
Alternatieve recepten
Clafoutis de tomates cerise, courgettes et thym
50min
Boulgour au poivron, au concombre et à la courge
45min
Chakchouka au four
1 Std. 10 Min
One pot pasta aux légumes du soleil
30min
Terrine courgettes, ricotta et bacon
50min
Crumble légumes d'été et sauce au fromage frais
50min
Riz cantonais
30min
Salade de pommes de terre, pois chiches et feta
50min
Magmour (ragoût d’aubergines aux tomates et aux pois chiches)
55 min
Salade de lentilles aux poivrons
40min
Chakchouka aux œufs
50min
Orecchiette aux courgettes, aubergine, amandes et basilic
45min