Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g d'oignons nouveaux, coupés en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 250 g de riz complet
- 4 poivrons rouges (250 g chacun environ)
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
-
500
g de bouillon de légumes maison
of 500 g d'eau et 1 cube de bouillon de légumes - 12 olives noires dénoyautées, coupées en rondelles
- 20 g de feuilles de persil frais
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de vin blanc
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1436.3 kJ / 343.3 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 59.3 g
- Vetten
- 6.8 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 682.5 mg
Alternatieve recepten
Salade de haricots cannellini
10 Min
Riz pilaf aux courgettes, chèvre frais et menthe
25min
Taboulé de couscous complet aux légumes et thon à l’huile
3 Std. 10 Min
Salade de farfalle au pesto de poivron
1 Std.
Salade bulgare chopska
15 min
Salade d'aubergines et poivrons
35 min
Farfalle de saumon, aneth et citron
30min
Chakchouka à l'avocat
25min
Salade de lentilles, tomates cerise, feta et olives noires
1 Std.
Chakchouka aux œufs
50 min
Salade de courgette aux olives et feta
15 min
Salade de lentilles aux poivrons
40 min