Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 30 g d'huile d'olive, et un peu pour la finition
-
350
g de cèpes frais, en lamelles
of 350 g de champignons frais, en lamelles - 3 - 4 pincées de sel, et un peu pour assaisonner
- 2 pincées de poivre moulu
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 50 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- 500 g de ricotta fraîche
- 1 œuf
- 500 g de pommes de terre à chair ferme, coupées en rondelles (3-4 mm)
- 20 g de chapelure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1352.8 kJ / 323.3 kcal
- Eiwitten
- 16.9 g
- Koolhydraten
- 22.5 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 9.2 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 301.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin dauphinois aux cèpes
1ωρ. 30 λεπτ.
Crumble de légumes au parmesan
1ωρ.
Gratin de patate douce
50 λεπτ.
Poivrons farcis au riz persillé
45min
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1ωρ.
Pancakes aux champignons, mâche et ricotta
40 Min
Gâteau aux biscuits et au chocolat sans gluten
35min
Flamiche sans pâte au tofu fumé
50 λεπτ.
Gratin dauphinois au pesto rouge et comté
1ωρ.
Quiche courgette-épinard à la feta
30 λεπτ.
Chakchouka aux œufs
50 λεπτ.
Crumble légumes d'été et sauce au fromage frais
50 λεπτ.