Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 30 g d'huile d'olive, et un peu pour la finition
-
350
g de cèpes frais, en lamelles
of 350 g de champignons frais, en lamelles - 3 - 4 pincées de sel, et un peu pour assaisonner
- 2 pincées de poivre moulu
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 50 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- 500 g de ricotta fraîche
- 1 œuf
- 500 g de pommes de terre à chair ferme, coupées en rondelles (3-4 mm)
- 20 g de chapelure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1352.8 kJ / 323.3 kcal
- Eiwitten
- 16.9 g
- Koolhydraten
- 22.5 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 9.2 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 301.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Flamiche sans pâte au tofu fumé
50 Min
Crumble légumes d'été et sauce au fromage frais
50 Min
Pâtes aux courgettes, au citron confit et aux figues
35 Min
Parmigiana courgettes et pommes de terre
1hod. 15min
Aubergines roulées à la ricotta
1 Std. 30 Min
Clafoutis de tomates cerise, courgettes et thym
50 Min
Pizza aux légumes d'hiver et fromage à raclette fumé
2 Std.
Poivrons farcis au riz persillé
45 Min
Cassoulet veggie
25h 25min
Gratin de patate douce
50 Min
Chakchouka aux œufs
50 Min
Chakchouka à la feta
1hod.