Gratin de pomme de terre aux cèpes

Gratin de pomme de terre aux cèpes

4.3 4 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 20min
6 portions

Ingrediënten

  • 1 gousse d'ail
  • 30 g d'huile d'olive et un peu pour la finition
  • 350 g de cèpes frais en lamelles
    350 g de champignons frais, en lamelles
  • 3 - 4 pincées de sel et un peu pour assaisonner
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 3 brins de persil frais, équeutés
  • 50 g de parmesan en morceaux (2-3 cm)
  • 500 g de ricotta fraîche
  • 1 œuf
  • 500 g de pommes de terre à chair ferme coupées en rondelles (3-4 mm)
  • 20 g de chapelure

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 301.9 mg
Eiwitten 16.9 g
Calorieën 1352.8 kJ / 323.3 kcal
Vetten 19 g
Vezels 2.4 g
Verzadigd vet 9.2 g
Koolhydraten 22.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...