Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de poireaux, en morceaux (5 cm)
- 50 g d'échalotes
- 2 gousses d'ail
- 70 g de beurre, en morceaux
- 180 g de pommes de terre, en morceaux (3 cm)
- 50 g de vin blanc
- 550 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- ½ c. à café poivre moulu
- 100 g de crème
- 150 g de pâtes sèches, de type daterini
- 1 c. à soupe de persil frais, haché
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1809.7 kJ / 432.5 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 51.6 g
- Vetten
- 22.4 g
- Verzadigd vet
- 13.6 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 60.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe de courgette, chèvre et noisette
20 min
Lasagne chèvre et courgette
1 godz.
Goulasch aux légumes, pois chiches et chorizo
30 min
Velouté de carottes
30 min
Gratin d'œufs durs sauce aurore
45 min
One pot crozets aux lardons et fromage
30 min
Tagliatelle à la saucisse, fenouil et parmesan
50 Min
Curry coco aux pommes de terre, butternut et champignons
40min
Soupe vichyssoise
40min
Risotto à la menthe, jambon, mozzarella et petits pois
45 min
Farfalle de saumon, aneth et citron
30 min
Bouillon aux patates douce, poireaux, piment d'Espelette et à l'ail
50 Min