Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon, coupé en deux
- 15 g de gingembre frais
- 4 gousses d'ail
- 1 tomate, coupée en deux
- 15 g d'huile neutre
- 1 pincée de thym déshydraté
- ½ c. à café de curcuma en poudre
- ½ c. à café de concentré de tomate
- 1 c. à café de sel
- 800 g de légumes variés (carotte, patate douce, chou-fleur, aubergine, poivron, par ex.), coupés en morceaux
-
50
g de massalé en poudre (voir "Conseil(s)")
of 2 c. à soupe de massalé en pâte (voir "Information(s)")
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 572.8 kJ / 136.9 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 21.3 g
- Vetten
- 4.3 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 855.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de chou-fleur, curry et lait de coco
45 Min
Sauté de légumes et sauce aux cacahuètes
30 Min
Korma veggie aux noix de cajou
55 Min
Champignons portobello farcis au quinoa et aux légumes
1 Std. 10 Min
Poivrons farcis au riz persillé
45 Min
Goulasch aux lentilles et aux champignons
45 Min
Tajine végétarien
35min
Saumon au sésame, crème de petits pois
1 Std.
Colombo de légumes
1u. 5min
Moussaka grecque
1u. 20min
Tagliatelle à la saucisse, fenouil et parmesan
50 Min
Chakchouka aux tomates cerise, feta et pois chiches
1u. 20min