Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon, coupé en deux
- 15 g de gingembre frais
- 4 gousses d'ail
- 1 tomate, coupée en deux
- 15 g d'huile neutre
- 1 pincée de thym déshydraté
- ½ c. à café de curcuma en poudre
- ½ c. à café de concentré de tomate
- 1 c. à café de sel
- 800 g de légumes variés (carotte, patate douce, chou-fleur, aubergine, poivron, par ex.), coupés en morceaux
-
50
g de massalé en poudre (voir "Conseil(s)")
of 2 c. à soupe de massalé en pâte (voir "Information(s)")
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 572.8 kJ / 136.9 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 21.3 g
- Vetten
- 4.3 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 855.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Riz djerbien aux blancs de poulet
1 godz.
Poisson sauce coco
35 Min
Sauté de légumes et sauce aux cacahuètes
30 min
Mijoté de dinde à la harissa, boulgour et amandes aux fèves
35 Min
Chakchouka aux œufs
50 Min
Dahl de lentilles corail, épinards et courge à l'indienne
25 min
Colombo de légumes
1h 5min
Salade de lentilles aux poivrons
40 Min
Tikka bowl façon dahl
55 min
Rougail morue
25 min
Curry d'aubergine
50 Min
Lasagne véganes aux lentilles
2hod. 20min