
Compatibele versies
Parmentier de haricots blancs au saumon et à l'aneth
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g d'eau
- 700 g de saumon frais ou surgelé, coupé en morceaux
- 3 oignons en morceaux
- 8 brins d'aneth frais équeutés
- 4 c. à soupe d'huile d'olive et un peu pour le plat
- 400 g de haricots blancs en boîte égouttés (garder un peu de jus)
- 30 g de son d'avoine
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 572 kcal / 2385 kJ
- Eiwitten
- 46 g
- Vetten
- 32 g
- Koolhydraten
- 21 g