
Apparaten en accessoires
Gratin à la courge et au merlu, crème à la ciboulette
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 portions
Ingrediënten
La courge et le merlu
-
d'eau500 g
-
de courge butternut coupée en cubes (2 cm)800 g
-
de sel3 pincées
-
de poivre moulu3 pincées
-
d'huile d'olive1 c. à soupe
-
de filets de merlu600 g
La crème ciboulette
-
de fromage frais type Philadelphia100 g
-
de jus de citron30 g
-
de crème liquide 35% m.g.50 g
-
de sel1 pincée
-
de ciboulette fraîche ciselés10 brins
-
de poivre moulu1 pincée
Voeding per 1 portion
Calorieën
368.3 kcal /
1540.3 kJ
Eiwitten
29.8 g
Vetten
17 g
Koolhydraten
23.3 g
Vezels
3.8 g
Verzadigd vet
4.5 g
Natrium
613 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Thermomix® et moi n°33
47 recepten
Frankrijk
Frankrijk