Gratin à la courge et au merlu, crème à la ciboulette

Gratin à la courge et au merlu, crème à la ciboulette

3.5 15 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

La courge et le merlu
  • d'eau
    500 g
  • de courge butternut coupée en cubes (2 cm)
    800 g
  • de sel
    3 pincées
  • de poivre moulu
    3 pincées
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • de filets de merlu
    600 g
La crème ciboulette
  • de fromage frais type Philadelphia
    100 g
  • de jus de citron
    30 g
  • de crème liquide 35% m.g.
    50 g
  • de sel
    1 pincée
  • de ciboulette fraîche ciselés
    10 brins
  • de poivre moulu
    1 pincée

Voeding per 1 portion

Calorieën 368.3 kcal / 1540.3 kJ
Eiwitten 29.8 g
Vetten 17 g
Koolhydraten 23.3 g
Vezels 3.8 g
Verzadigd vet 4.5 g
Natrium 613 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...