Gratin à la courge et au merlu, crème à la ciboulette

Gratin à la courge et au merlu, crème à la ciboulette

3.5 15 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

La courge et le merlu
  • 500 g d'eau
  • 800 g de courge butternut coupée en cubes (2 cm)
  • 3 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre moulu
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 600 g de filets de merlu
La crème ciboulette
  • 100 g de fromage frais type Philadelphia
  • 30 g de jus de citron
  • 50 g de crème liquide 35% m.g.
  • 1 pincée de sel
  • 10 brins de ciboulette fraîche ciselés
  • 1 pincée de poivre moulu

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 613 mg
Eiwitten 29.8 g
Calorieën 1540.3 kJ / 368.3 kcal
Vetten 17 g
Vezels 3.8 g
Verzadigd vet 4.5 g
Koolhydraten 23.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...