Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g de persil frais
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 4 cuisses de canard confites
- 70 g de cerneaux de noix concassés
- 500 g de carottes, coupées en tronçons
- 500 g de panais, détaillés en cubes
- 600 g d'eau
- 100 g de lait
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 20 g de beurre, en petits morceaux
- salade verte, pour le service
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2283.7 kJ / 547.3 kcal
- Eiwitten
- 34.3 g
- Koolhydraten
- 15.3 g
- Vetten
- 37.3 g
- Verzadigd vet
- 12.2 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 2593.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Poulet au quatre-épices, purée de butternut au gorgonzola
30 Min
Gratin de courge et chorizo
1h 15min
Parmentier de patate douce au saumon et poireau
55min
Saumon mariné et purée de carotte
50 Min
Poêlée de saint-jacques, purée de patate douce épicée et beurre d'orange
35 Min
Cabillaud, purée de navet et panais, lard et beurre blanc à la badiane
1 Std.
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30 Min
Gratin de crozets, reblochon et poireaux
1h 40min
Gratin de poireau, panais et saumon
1h 15min
Parmentier de merlu, purée de courgettes et petits pois
1h 35min
Parmentier de canard au potimarron et châtaignes
1小时 20 分钟
Risotto au potimarron et aux saint-jacques
1 Std. 30 Min