Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 1 aubergine de belle taille
- 3 pincées de sel
- 1 gousse d'ail
- 25 g d'huile d'olive
- 250 g de coulis de tomates
- 1 c. à café d'origan déshydraté
- 100 g de jambon blanc, coupé en 8 rectangles (3 tranches environ)
- 125 g de mozzarella, coupée en tranches (0,5 cm)
- 3 feuilles de basilic frais, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 778 kJ / 186 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 622 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crumble légumes d'été et sauce au fromage frais
50min
Chakchouka aux poivrons, tomates et œufs
1h 10min
Courgette farcie au jambon
50min
Clafoutis de tomates cerise, courgettes et thym
50min
Aubergines roulées à la ricotta
1u. 30min
Tomates farcies au chèvre et au poulet
1u.
Tomates soufflées à la ricotta
30min
Courgettes farcies aux œufs brouillés
1h 10min
Gratin de morue
50min
Crumble au reste de ratatouille
45min
Gratin de champignons
30min
Chakchouka aux tomates cerise, feta et pois chiches
1u. 20min