Compatibele versies
Risotto à la menthe, jambon, mozzarella et petits pois
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto, type arborio
- 60 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 20 feuilles de menthe
- 1 pincée de sel, et un peu pour le service
- 300 g de petits pois surgelés
- 125 g de mozzarella, en morceaux
- 120 g de jambon blanc
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1864 kJ / 443 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 13 g
Alternatieve recepten
Risotto au bacon et champignons de Paris
45 Min
Risotto aux petits pois et aux lardons
25 Min
Riz à l'espagnole au chorizo et poivrons
35min
Nouilles chinoises à la dinde, épinards et sauce cacahuète
30 Min
Lasagne chèvre et courgette
1 Std.
Risotto aux champignons
30 Min
One pot crozets aux lardons et fromage
30 Min
One pot pasta aux légumes du soleil
30 Min
One pot orecchiette jambon cru, chèvre et épinards
25 Min
Farfalle de saumon, aneth et citron
30 Min
Risotto au citron, burrata et romarin
1 Std. 10 Min
Vichyssoise avec des pâtes
35min