Pâtes à la crème de pecorino, figues et pancetta

Pâtes à la crème de pecorino, figues et pancetta

4.6 43 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 portions

Ingrediënten

  • 400 g de pâtes sèches aux œufs, type tagliatelle
  • 1 oignon coupé en deux
  • 2 gousses d'ail
  • 15 g d'huile d'olive
  • 200 g de pancetta coupée en lardons.
    200 g de lardons fumés
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 50 g de pecorino au poivre, râpé
    50 g de parmesan râpé
  • 6 figues fraîches de belle taille, dont 4 coupées en dés et 2 coupées en tranches
  • pecorino
  • du poivre moulu

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 695 mg
Eiwitten 28.4 g
Calorieën 3928.5 kJ / 938.9 kcal
Vetten 47.9 g
Vezels 6.7 g
Verzadigd vet 18.8 g
Koolhydraten 98.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...