Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 poivron rouge, coupé en deux
- 1 poivron jaune, coupé en deux
- beurre, pour le moule
- farine de blé, pour le moule
- 500 g d'eau
- 300 g de brocoli
- 1 pâte brisée maison
- farine de blé, pour le plan de travail
- 3 œufs
- 100 g de crème fraîche épaisse
- 200 g de fromage de chèvre en bûche, dont 50 g en morceaux et 150 g en rondelles
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 1 c. à café bombée de curry en poudre
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1589.6 kJ / 379.9 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 25.6 g
- Verzadigd vet
- 14.6 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 422.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de pommes de terre, brocoli, comté et chorizo
55min
Crumble légumes d'été et sauce au fromage frais
50 Min
Quiche courgette-épinard à la feta
30 min
Gratin de patate douce
50 Min
Clafoutis de tomates cerise, courgettes et thym
50 Min
Tagliatelle maison aux légumes et curry vert, sauce coco
1 godz. 30 min
Quiche aux tomates, épinards et ricotta
1 godz. 30 min
Tartine à la feta, aux tomates confites et courgettes rôties
30 min
Focaccia aux champignons et butternut
2 Std.
Quiche aux épinards et feta
1h 20min
Flammekueche au chèvre et oignon rouge
1 godz. 55 min
Chakchouka à la feta
1 godz.