Compatibele versies
Chakchouka aux tomates cerise, feta et pois chiches
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g d'oignons, coupés en quatre
- 2 gousses d'ail
- 1 pincée de pistils de safran
- 1 c. à café rase de cumin en poudre
- 1 c. à café rase de paprika
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 brins de romarin frais, équeutés
- 5 feuilles de sauge fraîche
- 900 g de tomates multicolores, en morceaux
- du sel
- du poivre moulu
- 250 g de poivrons, en lamelles
- 200 g de tomates cerise, coupées en deux
- 150 g de pois chiches en conserve, égouttés et rincés
- 4 œufs
- 100 g de feta, en cubes
- 10 brins de coriandre fraîche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1435 kJ / 343 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 19 g
Alternatieve recepten
Chakchouka à la feta
1 Std.
Pâtes au poulet tikka masala
45min
Chakchouka aux œufs
1 Std. 10 Min
Curry coco aux pommes de terre, butternut et champignons
40 Min
Pâtes aux courgettes, au citron confit et aux figues
35 Min
Goulasch aux lentilles et aux champignons
45min
Gratin de patate douce
50min
Risotto au citron, burrata et romarin
1 Std. 10 Min
Moussaka grecque
1 Std. 20 Min
Salade d'aubergines et poivrons
35 Min
Goulasch aux légumes, pois chiches et chorizo
30 Min
Gratin de chou-fleur, curry et lait de coco
45min