Risotto d'orge au jambon fumé et aux champignons

Risotto d'orge au jambon fumé et aux champignons

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 15min
4 portions

Ingrediënten

  • 200 g d'orge perlé
  • 1 oignon en morceaux
  • 10 g d'huile d'olive
  • 150 g de jambon fumé (speck), en lardons
  • 250 g de champignons frais en grosses lamelles
  • 20 g de vin blanc sec
  • 500 g d'eau
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 100 g de crème fraîche
  • 20 g de persil frais pour la finition
  • parmesan râpé pour la finition

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 367 mg
Eiwitten 16.4 g
Calorieën 1584.7 kJ / 378.8 kcal
Vetten 14.1 g
Vezels 10.6 g
Verzadigd vet 6.8 g
Koolhydraten 49.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...