Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g de basilic frais, équeuté, et quelques feuilles pour la finition
- 70 g de jambon de Parme
- le jus d'un citron jaune
- 1 c. à soupe de vinaigre de xérès
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 1000 g d'eau
- 250 g de pâtes sèches, type pipe rigate
- 1 cube de bouillon de volaille
- 1 melon de Cavaillon, mûr
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1691.5 kJ / 404.3 kcal
- Eiwitten
- 14.2 g
- Koolhydraten
- 58.2 g
- Vetten
- 12.7 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 590.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartine à la feta, aux tomates confites et courgettes rôties
30 Min
Salade de courgette, riz et thon
25 Min
Salade de pastèque, burrata et pesto de menthe
20 Min
Crevettes à l'ail, tomate et feta
25 Min
Bruschetta melon-poivron
25 Min
Salade bulgare chopska
15 Min
Salade de lentilles, tomates cerise, feta et olives noires
1h
Salade de haricots cannellini
10 Min
Crumble légumes d'été et sauce au fromage frais
50 Min
Salade de jambon serrano au melon et crème à l'orange
20 Min
Tarte à partager aux tomates, basilic, olives et chorizo
1h 5min
Clafoutis de tomates cerise, courgettes et thym
50 Min