Compatibele versies
Poulet au sirop d'érable et à la moutarde, panais et carottes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 hauts de cuisse de poulet, avec peau et os
- 1 c. à soupe d'huile de tournesol
- 700 g de fond de volaille
- 1 c. à café de moutarde fine
- 2 c. à café de moutarde à l'ancienne
- 1 bouquet garni
- 6 carottes, en biseaux
- 4 panais, en biseaux
- 1 blanc de poireau, en biseaux
- 60 g de beurre, en morceaux
- du sel
- du poivre moulu
- 5 brins de persil frais
- 80 g de sirop d'érable
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2151 kJ / 513 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe aux tortellini
30min
Dinde marinée au miel et légumes verts
35min
Poulet à l'orange, fenouil et romarin, riz aux raisins secs
40min
Porridge salé aux tomates et au basilic
20min
Rigatoni et pesto de mâche
20min
Curry thaïlandais au poulet et aux asperges
1 Std. 15 Min
Fricassée de poulet
55 Min
Farfalle de saumon, aneth et citron
30min
Pâtes fraîcheur au melon, jambon de Parme et basilic
25 Min
Riz cantonais
30min
Jambalaya de poulet
40min
Tartine de chèvre frais, fèves, petits pois, lardons et œuf mollet
35min