Rôti de porc à la vergeoise, poires et panais

Rôti de porc à la vergeoise, poires et panais

3.7 6 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 10min
6 portions

Ingrediënten

  • 800 g de rôti de porc, dans le filet
  • 3 c. à soupe d'huile de tournesol
  • 1 pincée de quatre-épices
  • 1 échalote
    1 oignon rouge
  • 500 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes émietté
  • 2 c. à soupe de sauce de soja
  • thym frais
  • sel
  • poivre moulu
  • 4 panais en gros morceaux
    1 céleri-rave, en gros morceaux
  • 4 poires en quartiers
  • 2 c. à soupe de sucre roux moelleux, type vergeoise

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 32 g
Calorieën 1525 kJ / 364 kcal
Vetten 15 g
Koolhydraten 23 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...