Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g d'épaule de veau, en cubes de 3 cm
- 1 c. à soupe de cumin en poudre
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 1 c. à soupe vinaigre de cidre
- 500 g d'eau
- 50 g de miel de lavande
- 1 branche de thym frais
- 600 g de carottes, en rondelles
- 1 c. à café de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 3 brins de persil frais, ciselé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1738.2 kJ / 415.4 kcal
- Eiwitten
- 40.9 g
- Koolhydraten
- 29.1 g
- Vetten
- 15.1 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 878.8 mg
Alternatieve recepten
Blanquette de veau et ses petits légumes
1h
Tajine de poulet et légumes d'été
45min
Lasagne de blanquette
2 godz. 40 min
Riz au bœuf et poivron rouge
45min
Cocotte de saumon aux petits légumes
55min
Boulettes de lieu, coco et légumes verts
55min
Tajine de bœuf, riz épicé et muffins vapeur à la pistache
2 Std.
Polenta aux crevettes de l'Etat de Géorgie
40min
Poulet façon bourguignon
35min
Curry de cabillaud à la noix de coco
25 Min
Poisson sauce coco
35min
Mijoté de bœuf aux poivrons
3 godz. 15 min