Compatibele versies
Tartine de chèvre frais, fèves, petits pois, lardons et œuf mollet
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2000 g d'eau
- 200 g de petits pois surgelés
- 200 g de fèves surgelées
- 5 g de feuilles de coriandre fraîche, et un peu pour la finition
- 200 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®
- 2 pincée de sel
- 2 pincées de piment d'Espelette
- le zeste d'½ citron jaune non traité
- le jus d'1/2 citron jaune
- 4 œufs, froids
- 300 g de lardons fumés
- 4 tranches de pain de campagne
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2827.5 kJ / 675.8 kcal
- Eiwitten
- 34.3 g
- Koolhydraten
- 31.6 g
- Vetten
- 46.4 g
- Verzadigd vet
- 19.1 g
- Vezels
- 7.5 g
- Natrium
- 1040.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crumble légumes d'été et sauce au fromage frais
50 Min
Risotto aux champignons
30 min
Cabillaud aux patates douces et à la courgette, sauce à l'orange
35 min
Filet mignon, écrasé de pomme de terre, patate douce et sauce au chèvre
1h 20min
Tartine à la feta, aux tomates confites et courgettes rôties
30 min
Salade de haricots cannellini
10 min
Farfalle maison au persil et pesto de tomates séchées
1 godz.
Salade bulgare chopska
15 min
Salade de petits pois au jambon et aux œufs - Poulet aux légumes et sauce moutarde
45 min
Tarte au saint-nectaire
50 Min
Bruschetta melon-poivron
25 min
Ravioles de roquette, sauce tomate, jambon et mozzarella
1 godz. 30 min