Compatibele versies
Suprême de dinde sauce chimichurri et salade de légumes variés
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La mayonnaise chimichurri (la veille)
- 1 c. à soupe d'origan déshydraté
- 1 c. à soupe de paprika doux en poudre
- 1 c. à soupe de thym déshydraté
- ½ c. à café de poivre de Cayenne moulu
- 1 c. à café de sel
- 1 c. à café de poivre moulu
- 1 - 2 gousses d'ail
- 5 - 6 brins de persil frais
- 300 g d'huile de tournesol
- 2 œufs
- 10 g de jus de citron
Le suprême de dinde et salade (la veille)
- 1000 g de suprême de dinde, sans peau et en un seul morceau
- 2 œufs
- 800 g d'eau
- 600 g de légumes variés surgelés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2595.9 kJ / 620.4 kcal
- Eiwitten
- 32.9 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 48.9 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 509.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Goulasch aux lentilles et aux champignons
45 min
Aumônières au poulet
1 godz. 35 min
Buddha bowl tempeh avec vinaigrette à la cacahuète
1 godz.
Lasagne aux cuisses de canard confites
1 godz.
Rôti de porc aux légumes - Minestrone
1 Std. 30 Min
Cocotte de saumon aux petits légumes
55 min
La tourtière
6 godz.
Poulet roulé aux herbes et petits pois aux lardons
50 min
Lieu à la crème de petits pois
50 min
Umami bowl
1 godz. 15 min
Bouillon aux patates douce, poireaux, piment d'Espelette et à l'ail
50 min
Saumon au sésame, crème de petits pois
1 godz.