Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de blancs de poireau, en tronçons
- 70 g d'échalotes, coupées en quatre
- 150 g de lardons
- 20 g de beurre
-
250
g de lentilles sèches, type beluga
of 250 g de lentilles vertes du Puy, sèches, type beluga - 1 c. à soupe de curry en poudre
- 750 g d'eau
- 500 g d'aiguillettes de poulet
- 2 brins de romarin frais, effeuillés
- sel
- poivre moulu
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3505.7 kJ / 837.9 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 62.2 g
- Vetten
- 46 g
- Verzadigd vet
- 14.1 g
- Vezels
- 10.7 g
- Natrium
- 376.3 mg
Alternatieve recepten
Sauté de dinde, sauce aux champignons
45min
Blanquette de veau et ses petits légumes
1 godz.
Papillote de poisson au citron, carottes et riz
40min
Papillote de saumon teriyaki aux courgettes et riz
1sa 10 dk
Entrecôte et risotto aux champignons
40min
Poulet grillé, boulgour et sauce yaourt aux champignons
55 min
Bœuf bourguignon
1h 40min
Tartare de daurade à la vanille
1sa 10 dk
Œufs pochés à la turque
30 min
Saumon à la sriracha et purée d'édamame-petits pois
1h 20min
Poulet façon bourguignon
35 min
Mijoté de veau au miel de lavande
1h 45min