Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de blancs de poireau, en tronçons
- 70 g d'échalotes, coupées en quatre
- 150 g de lardons
- 20 g de beurre
-
250
g de lentilles sèches, type beluga
of 250 g de lentilles vertes du Puy, sèches, type beluga - 1 c. à soupe de curry en poudre
- 750 g d'eau
- 500 g d'aiguillettes de poulet
- 2 brins de romarin frais, effeuillés
- sel
- poivre moulu
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3505.7 kJ / 837.9 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 62.2 g
- Vetten
- 46 g
- Verzadigd vet
- 14.1 g
- Vezels
- 10.7 g
- Natrium
- 376.3 mg
Alternatieve recepten
Sauté de dinde, sauce aux champignons
45min
Poulet façon bourguignon
35 Min
Pot-au-feu de légumes
55min
Cordons bleus et purée de légumes
1 godz. 5 min
Sauté de dinde, pommes de terre et carottes, sauce poulette
45min
Rougail dakatine, piment et coriandre
15min
Mie goreng 🌶️🌶️
30min
Salade, pâtes au ragoût et crème choco-fraise
35 Min
Bœuf mijoté aux champignons
5h 20min
Poulet au vin rouge
55min
Sauté de porc sauce cacahuète
45min
Purée de légumes racines au romarin
45min