Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g d'eau
- 500 g de blancs de poireau, coupés en deux dans la longueur
- 400 g de panais, détaillés en cubes
- 4 filets de saumon frais (160 g chacun)
- 50 g de beurre, et un peu pour le plat
- 50 g de farine de blé
- 600 g de lait
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 50 g de parmesan râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2577 kJ / 617.5 kcal
- Eiwitten
- 43.5 g
- Koolhydraten
- 29.8 g
- Vetten
- 34.5 g
- Verzadigd vet
- 16.8 g
- Vezels
- 7.5 g
- Natrium
- 495.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagnes aux deux saumons en croûte de pistou
1h
Dos de cabillaud sur lit de carotte et fenouil, sauce crème moutarde
1h
Tarte fine de poireau au crottin de Chavignol et saumon
1h
Gratin de panais, courge, comté et noix
1h 20min
Gratin de figue, chèvre et pomme de terre
1h
Gratin de romanesco, noisettes et pecorino
1 Std. 5 Min
Gratin de macaroni et fenouil
1 Std. 5 Min
Parmentier de patate douce au saumon et poireau
55min
Tarte rustique potimarron, chèvre et noix
35min
Gratin de carotte, patate douce et châtaigne, crème au roquefort
1h
Gratin poireau-pomme de terre au chorizo et parmesan
55min
Curry de dinde à l’indienne et céleri-rave
35min