Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g d'eau
- 500 g de blancs de poireau, coupés en deux dans la longueur
- 400 g de panais, détaillés en cubes
- 4 filets de saumon frais (160 g chacun)
- 50 g de beurre, et un peu pour le plat
- 50 g de farine de blé
- 600 g de lait
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 50 g de parmesan râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2577 kJ / 617.5 kcal
- Eiwitten
- 43.5 g
- Koolhydraten
- 29.8 g
- Vetten
- 34.5 g
- Verzadigd vet
- 16.8 g
- Vezels
- 7.5 g
- Natrium
- 495.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin poireau-pomme de terre au chorizo et parmesan
55min
Parmentier de chou-fleur au saumon
1h 15 min
Courge spaghetti, poireau et champignons
1h 40min
Dos de cabillaud sur lit de carotte et fenouil, sauce crème moutarde
1h
Gratin de champignons, courge et épinards
1h 10min
Gratin de lieu
1h 25min
Parmentier merlan-haddock et purée de patate douce
1h 25min
Gratin de poissons à la choucroute
40min
Parmentier de merlu, purée de courgettes et petits pois
1h 35 min
Parmentier de canard, panais et carotte
1h 10min
Gratin de macaroni et fenouil
1 godz. 5 min
Parmentier de patate douce au saumon et poireau
55min