Risotto aux carottes et bleu de Gex

Risotto aux carottes et bleu de Gex

3.7 57 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • 250 g de carottes coupées en morceaux
  • 70 g d'échalotes coupées en deux
  • 30 g d'huile d'olive
  • 300 g de riz spécial risotto, type arborio
  • 100 g de vin blanc sec
  • 650 g d'eau
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 100 g de fromage type bleu de Gex, coupé en morceaux

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 366.5 mg
Eiwitten 11.5 g
Calorieën 1962 kJ / 466 kcal
Vetten 16 g
Vezels 3.3 g
Verzadigd vet 6.3 g
Koolhydraten 64.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie

Misschien vind je het ook leuk...