Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de carottes, coupées en morceaux
- 70 g d'échalotes, coupées en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto, type arborio
- 100 g de vin blanc sec
- 650 g d'eau
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de fromage, type bleu de Gex, coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1962 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 64.8 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 366.5 mg
Alternatieve recepten
Risotto au poireau et à la pancetta
35 min
Risotto au potimarron
1 Std.
Gratin de butternut et polenta au comté
1 Std. 10 Min
Risotto à la betterave
30min
Risotto de potiron au lait de coco
40 Min
Risotto au potiron
35 min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45 Min
Risotto aux raisins et champignons
30min
Risotto au chou-fleur
45 Min
Risotto courgette et bacon
35 min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35 min
Risotto chèvre-brocoli
45 Min