Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de carottes, coupées en morceaux
- 70 g d'échalotes, coupées en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto, type arborio
- 100 g de vin blanc sec
- 650 g d'eau
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de fromage, type bleu de Gex, coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1962 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 64.8 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 366.5 mg
Alternatieve recepten
Risotto au poireau et à la pancetta
35min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35min
Risotto au potimarron
1h
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45min
Risotto courgette et bacon
35min
Risotto à la patate douce et aux châtaignes
35min
Risotto à la betterave
30min
One pot pasta aux lardons, courge et romarin
35min
"Perlotto" express, petits pois et jambon
15min
Risotto au chou-fleur
45min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35min