Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de carottes, coupées en morceaux
- 70 g d'échalotes, coupées en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto, type arborio
- 100 g de vin blanc sec
- 650 g d'eau
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de fromage, type bleu de Gex, coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1962 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 64.8 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 366.5 mg
Alternatieve recepten
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40min
Risotto au chou-fleur
45min
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45min
Parmentier de lentilles et potimarron
1 Std. 25 Min
Risotto courgette et bacon
35min
Risotto au potimarron
1 Std.
Risotto au poireau et à la pancetta
35min
Risotto crémeux au camembert
35min
Risotto à la betterave
30min
Œufs au nid à la purée de chou-fleur
50min
Risotto aux céréales gourmandes
30min