Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 500 g de chou rouge, coupé en morceaux
- 20 g d'huile d'olive
- 1000 g de viande de bœuf hachée
-
1
c. à café de piment en poudre, type fumé (chipotle)
of 1 c. à café de mélange d'épices mexicain - 2 pincées d'origan déshydraté
- 2 pincées de cumin en poudre
- 2 pincées de piment de Cayenne en poudre
- 30 g de vinaigre de vin rouge
- 1 cube de bouillon de bœuf (pour 0,5 l), émietté
- 100 g de riz basmati, rincé à l'eau froide
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 100 g de cheddar, coupé en tranches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1826.9 kJ / 438 kcal
- Eiwitten
- 28.4 g
- Koolhydraten
- 14.4 g
- Vetten
- 29.8 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Parmentier de céleri, maquereau à la moutarde par d'Eric Guérin
1 Std.
Chou rouge et boulettes de bœuf
45 Min
Courge spaghetti, poireau et champignons
1 Std. 40 Min
Poulet aux choux de Bruxelles curry moutarde
40 Min
Risotto au chou-fleur
45 Min
Gratin de courge spaghetti à la merguez
1 godz. 35 min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1 Std.
Colcannon irlandais
1 Std. 10 Min
Courge spaghetti sauce chorizo
1 Std. 20 Min
Chou rouge aux raisins secs et chorizo
35 Min
Chou frisé à l'italienne
1 Std. 50 Min
Crumble de poulet aux poireaux
50 Min